Rosa pumps

Hello everybody!

Alla har väl sett dom as snygga rosa pumpsen som kisse skulle sälja på hennes blogg?
Dom är så jävla heta! eller, det är sånna här skor som man antingen tycker är as snygga eller as fula. Och jag bara måste ha sånna! Rosa rosa rosa, jag kommer se ut som en liten barbie :) hihihi





SMART TIPS!

HÄR FÅR NI ETT SMART TIPS :)

Här är ett smart sätt att piffa upp sina skor och se "dyrare" ut.
Här har jag köpt en ful/snygg pumps ifrån din sko för ca: 300 kr och sedan satte jag mig ner och började klippa i ett nitbälte. Jag mätte runt mitt ben och gjorde en remsa utav nitar fast ungefär 1 cm längre än vad som behövdes. sedan häftade jag ihop det runt skon, och se så mycket snyggare det blev! Om ni inte vill häfta så kan man ju alltid limma dit tryckknappar om man orkar, men det orkar inte jag ;) Så pröva gärna. / Elinore (:


Hello babes (:

dfghj
 
hejsan allesammans (;
Idag har jag gått iskolan och haft "kvartsamtal" med min mentor & mamma.
Det gick jäkligt bra faktiskt, jag ska få extra hjälp med naturkunskapen på måndagar och det är jag riktigt glad för :). Efter det så åkte jag & mamma och köpte julklappar till mig :D. Haha, det vart det hära:     
 
 
fast mössan var gråare :) och sen köpte ett flätat diadem också. Gud vad jag längtar till jul! Fast nu vill jag inte veta mer vad jag ska få i julklapp, men nu vet jag ju iallafall att jag får det jag vill ha.
Har ni köpt några julklappar än då?


Snart är det jul :)

 
Yes, äntligen! Snart är det ju jul! Någon mer än jag som längtar? 
Jag önskar mig då en pälsjackaifrån Cubus, mössa ifrån Lindex, parfym, vit kajal och pengar mer än så har jag inte kommit på än :) Vad önskar ni er i julklapp? Jag beklagar att det inte går att kommentera mina bilder och så än, men det blir till att fixa imorgon! Ciao Ciao :)

Hej igen :)



Hej allesammans! Det var ett tag sen, men har bestämt mig nu för att jag ska börja blogga!

Så idag tänkte jag berätta lite om mitt gymnasium. Det heter plusgymnasiet och ligger i örebro och är nyöppnat för i år och där går jag på stylist-linjen. Det är verkligen jätte roligt där! Visst, vi har fortfarande alla tråkiga grundämnen men det jämnar ut sig när vi får ha hantverk med vår underbara lärare Victoria och det är då vi alltså stylar. Vi har fått lärt oss lite smått och gott faktiskt som t.ex. Styla hår, schamponera & lägga hårinpackning med massage teknik, lägga en vardags makeup på 20 minuter eller mindre, färga ögonbryn osv.. Och nu så håller vi på att lära oss saker inom färglära. t.ex. Vilka färger som vissa personer passar i och om dom är varma personer som drar åt gult i hyn eller om dom är kalla personer som drar åt rosa. Har ni frågor om vilka färger som passar er så är det bara att maila mig och skicka gärna en bild på er också eftersom jag måste se hur ni ser ut först :) [email protected]

RSS 2.0